fbpx

Jeg ønsker bedre holdninger og kultur internt

  • Er holdningene preget av “vi gjør kun det vi blir fortalt”?
  • Oppleves stor avstand mellom ledelse og de ansatte?
  • Trenger teamet en injeksjon av energi og arbeidsgnist?
  • Kan vi ta ut større verdier gjennom bedre prestasjoner?

Forskjellen på middels og høy effektivitet handler om holdning

Både i tradisjonelle og nye bedrifter ser vi et stort forbedringspotensiale på kommunikasjon, samarbeid og holdninger.

De ansatte er flinke teknisk og har alle ferdighetene de trenger, men det oppleves et stort gap mellom faktisk sammenlagt potensiale i bedriften og det som blir tatt ut.

Heldigvis ser vi at det som trengs ofte kun er små justeringer og et nytt fokus på motivasjon og holdninger.

Ved å bearbeide uenigheter og uklarheter, la alle bli hørt og etablere bedre rutiner for kommunikasjon og samarbeid, “smøres leddene” i bedriften og organisasjonen får anledning til å arbeide optimalt sammen.

Slik tar du steget til neste nivå 

For å oppnå et velfungerende team med medlemmer som er positive og som bidrar til et godt og effektivt arbeidsmiljø, må en ofte starte med å rense luften (bearbeide misforståelser og skape enighet) i en eksternt ledet samling. Dette tar presset fra ledelsen og lar de ansatte bli hørt.

Deretter må en åpne opp for dialog, la alle bli hørt, danne et fellesskap basert på felles verdier og legge et tydelig mål for veien fremover.

Vi har observert på våre mange lignende oppdrag at når en skal forsterke en positiv bedriftskultur ser vi nytten av å følge opp med jevnlige team møter. En måte å løse dette på er å trene ledelsen i såkalte GAB (godt arbeid bedre) møter.

Når du arbeider med oss, starter vi med en dialog på hvor bedriften er og hva den ønsker å oppnå. Sammen blir vi enige om hva som trengs og vi foreslår en kombinasjon av våre løsningsmoduler som spesialtilpasses din situasjon.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende og hyggelig prat!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *