fbpx

Executive search

Trenger du en ny resultatorientert topp- eller mellomleder?

Å finne rett kandidat til en lederstilling er både en krevende utfordring og en avgjørelse som har stor betydning. Om en leder er god eller dårlig kan aldri vurderes isolert. Det må alltid ses i forhold til verdier, rammebetingelser og strategier. Hvilke faglige kvalifikasjoner og hvilke personlige egenskaper har personen?

Hva er nåsituasjonen din, og hvordan vil behovene dine endres over tid?

Alle utvelgelsesprosesser starter med at vi sammen tar en gjennomgang av dine behov i nåtid og fremtiden. Vi definerer ønskede arbeidsoppgaver, erfaring og utdannelse, personlighet og alder. På bakgrunn av dette utarbeider vi en kravspesifikasjon.

Vi benytter videre denne spesifikasjonen til søk og intervju av kandidater. Vi har tilgang til et utstrakt nettverk innenfor en rekke bransjer.

Interesserte kandidater intervjues og går gjennom en grundig vurdering før de presenteres for oppdragsgiver.

Prosessen:

  • Virksomhetsanalyse – behov og fremtidige behov
  • Forarbeid, førstegangssamtale og intervju
  • Fordypende personvurdering
  • Referanseintervjuer
  • Anbefaling / Rapport

Ved fullført rapport vil vi gi en klar og nyansert tilbakemelding om hver kandidat og kandidatens egnethet, begrensninger og potensial i forhold til stillingen.

Øvrige kandidater som har blitt vurdert i prosessen blir informert om utfallet av oss på en profesjonell måte, med tilbakemelding om sitt kandidatur til bruk for senere søknader. Dette siste er svært viktig som et bidrag til oppdragsgivers omdømme.

Vårt oppdrag er fullført når kunden og den nyansatte har inngått ansettelsesavtale, men i mange tilfeller ønsker også partene at vi skal bidra med oppfølgingssamtaler og coaching med det mål at den nyansatte raskest mulig skal komme i produktivitetsmodus.

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende dialog om din neste topp- eller mellomleder.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *